Geef ik mezelf de stempel "Professionele  zeemeermin? Niet echt!

Ik hou ervan om mensen gelukkig te zien, en als ik daaraan kan bijdragen dan is mijn dag geslaagd!


 Mijn naam is Lesley. 32 jaar jong. Gelukkig getrouwd. Werkzaam in de facilitaire dienst, Part-time Mermaid en fulltime dromer!


Van jongs af aan al gefascineerd door zeemeerminnen en de algehele fantasy wereld wat (net als voor velen) echt begonnen is na het zien van Disney's De Kleine Zeemeermin toen ik een jaar of 3 á 4 was. Na een lang verhaal heel kort ben ik uiteindelijk in 2012 begonnen met Zeemeerminzwemmen, maar pas in 2013 had ik mijn eerste staart. Toen ik met mermaiden begon was het nog niet zo heel bekend in Nederland. Op wat (voor mij, toen) verre locaties na waren er geen zeemeermin scholen. Nu is het uitgegroeid tot een waar begrip! Ik vind het super leuk om te zien hoe snel het allemaal is gegaan en dat ik deze voortgang heb kunnen volgen! Inmiddels ben ik sinds een paar jaar trotse eigenaresse van een  zeemeerminstaart die bijna niet van echt te onderscheiden is en heb ik mee gedaan aan verschillende projecten en evenementen! (Bekijk de lijst hier!)

 

Naast hobby-zijnde, is mermaiding uitgegroeid tot een levensstijl waarbij we zo bewust mogelijk proberen te leven. Dit houd o.a. in: Clean-up days on the beach, maar ook voor de deur in eigen straat. Waar we kunnen proberen we ons steentje bij te dragen met het verminderen van (plastic) afval door te recyclen, hergebruiken, vermijden van single-use plastic en meer!


Geef ik mezelf de stempel "Professionele zeemeermin"? Nee, denk het niet... Niet echt!

Ik hou ervan om mensen gelukkig te zien, en als ik daaraan kan bijdragen dan is mijn dag geslaagd!

  


Natuurlijk ook te vinden op Facebook & Instagram!